I'M IN STHLM BIIITCH !

Skrivet 2011-06-26 Klockan 03:11:36

Tjenare allesammans !

Nu är jag äntligen i stockholm.Jag kom hit igår kväll.Det kommer bli en skit kul sommar.Jag har min kamera med mig så det kommer bli massor av bilder.
Varför är jag vaken så himla sent?
1. för att det är sommarlov
2.jag har vänt på dygnet
3.Det har blivit en vana speciellt när det har varit så dåligt väder.
Men nästa vecka kommer det bli bra väder.På tisdag kommer det vara 26 grader. Då ska jag och min familj gå och bada.Det kommer bli mitt första dopp detta år. Förra året badade jag ingenting. Jag ångrar det så hårt. Men nu jävlar denna sommar.
riyana ♥


remember the titans

Skrivet 2011-06-22 Klockan 01:54:26



Hejsan svejsan !

Jag satt och kollade på remember the titans men megavideo tog slut.Man kan inte titta mer än 72 minuter.Det är riktigt irriterande.Jag laddar inte ner filmer längre. Nu måste jag vänta 30 minuter för att titta på den igen.

Idag har jag bara softat med familjen och gått en promenad med vänner.Nothing special. Jag är peppad inför stockholm.Bara två dagar kvar , hejdå LINKÖPING


riyana ♥


I can be your best friend I can be your homie

Skrivet 2011-06-21 Klockan 17:11:48

Äntligen har jag lyckats övertala mina föräldrar att jag får åka till stockholm.Det kommer bli superkul.Igår kväll kom min söta kusin nasra hit.Jag hade ingen aning om att hon skulle komma.Vi alla i familjen var chockade.Jag blev så himla glad att hon kom för jag har saknat henne jättemycket.

Jag vaknade inte för så länge sen.Sitter nu och äter frukost/lunch.Jag har ingen aning om vad jag ska göra.

riyana ♥



Food,food and some food

Skrivet 2011-06-16 Klockan 12:36:34



God morning everyone. What a lovely day:) Tänk er den meningen med en britisk accent. Jag älskar att härma olika dialekter. Det är så kul.

Jag vaknade vid sju tiden för jag skulle kolla på våra bästa år.Jag missade avsnittet som kom igår. Jag kunde inte hålla mig vaken så jag somnade om igen. Nu är man vaken igen.

Ska snart sätta igång och laga till lunch till alla i familjen. Dagens lunch blir nog kyckling file med klyftpotatis , grönsaker och någon sås.Jag vet inte vilken än.

Nästan alla i min familj ska åka iväg till jönköping förutom flickorna i familjen dvs jag,mamma och min syster. Det kommer bli jätteskönt att de åker iväg för ibland är det kul att det är bara vi girls hemma. We can do whatever we like.

riyana ♥


La mano arriba

Skrivet 2011-06-15 Klockan 18:52:18


'
Hello !

Sitter hemma hos ayaan och bakar kladdkaka. Det är ayaan som bakar rättare sagt. Jag och mina vänner sitter och glor. Vi dunkar till Danza Kuduro !!

riyana ♥



Sommarlov :)

Skrivet 2011-06-13 Klockan 09:10:15

Jag har sommarlov nu ! Mitt sommarlov började i fredags.

Förra veckan har varit väldigt hektiskt.

I tisdags
var det vattenkrigsfestival.Vi slog världsrekordet. 
I onsdags var det dance battle. Dansarna var grymma men inte alla. Nicky från bb var en av juryn.Han är en grym dansare.Hela juryn var jätteduktiga dansare.Jag kanske lägger upp en video när de dansar.
I torsdags träffade jag några av mina vänner från min förra skola.
I fredags gick jag på mina vänners utspring.Hela linköping var full av flak.
I lördags gick jag på en studentfest.
I söndags gick jag på en studentmottagning.

riyana ♥



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!