Oh happy day :)

Skrivet 2011-12-26 Klockan 19:19:10



Jag är i stockholm igen. Jag överraskade mina kusiner. De hade ingen aning om att jag och min syster skulle komma. Ni skulle ha sett deras miner. Jag ska stanna här ungefär i en vecka tror jag. Lovet är ju inte så långt.
Just nu sitter jag och lyssnar på chris brown medans de andra kollar på en värsting till syster. Det är riktigt bra film som jag rekomenderar. Nu ska jag gå och äta lite cheesecake som jag bakade igår.
/ riyana


In this very moment I'm king !

Skrivet 2011-12-18 Klockan 23:50:01

Hola!
Jag är sjukt pigg.Jag blev nyss klar med min jeansväst. Det var en jeansjacka innan. Den var för stor men jag var ändå tvungen att köpa den. Den kostade bara 100 kr. Nu är det en jeansväst som passar perfekt.
Nu ska leta efter fler plagg som kan fixa till lite.

/riyana



Nada to do !!!

Skrivet 2011-12-07 Klockan 22:34:52

Hej allesammans !
Just nu ligger jag i sängen och försöker sova. Det går inte så bra.Jag sitter och beställer kläder istället. Jag ligger på 1200 kr i Nelly och 960 kr i H&M. Jag kommer få ganska mycket den här månaden så det är lugnt. Jag lägger upp varorna när jag får de. Men jag måste spara pengar till mellandagsrea.

Igår var jag på hockey med klassen. Det var skit kul. Jag är verkligen inget fan av hockey. Allt går för snabbt. Men som sagt det var kul. LHC förlorade med 0-3 till Frölunda.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!