I'm back

Skrivet 2011-10-11 Klockan 22:31:44

Hello guys !

Jag har varit borta ganska länge. Jag har bytt linje från natur till sam. Det är inte så att jag inte klarar linjen. Jag tycker inte att det passade mig riktigt.Jag hade funderat på att byta innan men min lärare övertalade mig att stanna.När jag började tveka igen så förstod jag direkt att jag måste byta.

Jag har börjat engagera mig i en organisation som ska hjälpa till torkan i östafrika.Ni har alla hört om att det är den värsta torkan på 60 år.Jag kommer urspungligen från Somalia. Jag förstod direkt att jag måste göra något åt saken. Alla kan inte göra allt men alla kan göra något. Vi har två projekt på gång. En är läxhjälp och en är att börja sälja blåvita bandet. Alla pengar går till islamic relief.

Jag och mina vänner ska starta en läxhjälp för unga somalier.vi vill hjälpa de yngre somalierna att få den hjälpen som de kanske inte får hemma. Det kommer vara en terminavgift.Alla pengar går även till islamic relief.

Det är nog allt jag har gjort hittills. Jag ska försöka blogga så mycket jag kan. Jag kan inte garantera att jag bloggar varje dag.Men jag slängar nog in några inlägg då och då.

/ riyana ♥


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!